Houdt u van reizen, maar bent u al op veel van de bekende toeristische bestemmingen geweest? Bent u een liefhebber van ruige, ongerepte natuur? Houdt u van rust en ruimte? In al deze en nog veel meer gevallen kunt u voor uw nieuwste avontuur afreizen naar Alaska. Reis onder begeleiding van echte kenners, die ervoor kunnen zorgen dat uw Alaska reis er een wordt om nooit meer te vergeten! Oude goudmijnen, wilde bergen, woeste gletsjers en glinsterende meren: u vindt het in Alaska! Reis op de meest passende manier door dit ongerepte gebied en u ontdekt een grote verscheidenheid aan oogverblindende uitzichten. Wat uw voorkeuren en interesses ook zijn, echte specialisten kunnen een Alaska reis op maat voor u samenstellen. Wilt u graag begeleid worden door jonge, enthousiaste avonturiers op uw Alaska reis? Bezoekt u dan eens de website van Wild Alaska. Klik op deze link en er gaat een wereld voor u open: http://wildalaska.be/. Op deze website kunt u een smakelijk voorproefje nemen op uw te boeken Alaska reis, door een kort maar krachtig filmpje te bekijken van de vele prachtige bezienswaardigheden waar uw ervaren reisleiders u naartoe kunnen brengen. Ook kunt u een indruk krijgen van de vele vervoersmiddelen die tot hun beschikking staan om dit bijzonder uitgestrekte gebied te doorkruisen. Plans, trains en automobiles: niets is hen te gek! Gelukkig maar, want tijdens uw Alaska reis zult u ontdekken dat dit land soms nog zo ongerept is, dat bepaalde plekken niet eenvoudig te bereiken zijn. Dit maakt uw Alaska reis dan ook tot een exclusieve ervaring! Dit effect kunt u nog verder versterken door bij Wild Alaska een privé Alaska reis te boeken. Maar ook als u graag een groepsreis Alaska zou willen meemaken, bent u bij hen aan het juiste adres! Zij weten precies de mooiste plekken te vinden, of u nu graag wilde dieren, oude dorpjes of hoge bergen wilt zien. Met meer dan 10 jaar ervaring kennen zij Alaska en Yukon op hun duimpje en hebben ze veel prachtige momenten meegemaakt, die ze graag met u delen! In de volgende paragraaf hebben we de belangrijkste reismogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u in één oogopslag een goede indruk krijgen van de avonturen die u zou kunnen beleven tijdens uw Alaska reis met Wild Alaska!

Een begeleide Alaska reis boeken – wat zijn de mogelijkheden?

De website van Wild Alaska kan u veel inspiratie geven en helpen bepalen wat uw prioriteiten zijn. Als u de tijd heeft om langer dan 18 dagen met het team op pad te gaan, kunt u veel verschillende aspecten van het gebied aanschouwen. Maar omdat het zo veelzijdig en uitgestrekt is, zult u voor kortere reizen keuzes moeten maken. Om u hierbij te helpen, hebben we hieronder enkele mogelijkheden voor u op een rijtje gezet, onderscheiden op basis van het vervoermiddel:

  • bushplane flights
  • wildlife
  • highways
  • railways
  • boats
  • hiking

De Alaska reis van uw dromen

Bekijkt u de dingen graag van grote hoogte? Dan is de bushplane flights optie de keuze voor u. Houdt u boven alles van wilde dieren? Kiest u dan voor een wildlife reis. Toert u graag met de auto rond? Dan kunt u voor highways kiezen. Houdt u meer van rustig naar het voorbijtrekkende landschappen kijken vanuit de trein? Dan kiest u railways. Ziet u graag zeedieren vanaf het water? Dan kunt u per boot gaan reizen. Houdt u van een beetje inspanning en ziet u de dingen graag up close and personal? Dan bent u het type voor de optie hiking! U leest er meer over op de website van Wild Alaska