transip.be - WebsiteAls zelfstandige ondernemer of als vlogger/blogger is het belangrijk dat u zich digitaal kunt uiten. Of het nu ter recreatie is of omdat u er geld mee wilt verdienen, het is belangrijk dat uw site veel bezoekers genereert. Als u geen kaas hebt gegeten van websites bouwen dan kunt u dat aan een bedrijf zoals de onze overlaten. Voor scherpe tarieven kunnen we niet alleen uw website hosten, we bieden u nog veel meer handige tools aan zodat u de bekendheid en functionaliteit van uw website kunt verbeteren. Kijkt u maar eens op transip.be want daar ziet u in een oogopslag dat de kosten van de hosting per maand erg betaalbaar zijn. Als u bijvoorbeeld graag een blog wilt schrijven en u wilt een simpele site zonder al te veel poespas dan betaalt u slechts 3 euro per maand! Wat krijgt u daar voor terug?

  • 10 GB aan online ruimte,
  • 1 database waar alle gegevens over uw website worden opgeslagen,
  • Onbeperkt dataverkeer. Dat wil zeggen dat u te allen tijde uw website kunt bijwerken mits u toegang hebt tot het internet.
  • 5 e-mailboxen zodat u vanuit uw website kunt worden gemaild door klanten, bezoekers, door ons en door geïnteresseerde bedrijven en ondernemers. Naast uzelf kunnen er 4 andere werknemers aan de e-mailservice worden toegevoegd.
  • En een goede antivirusscanner.

Dit is de kleinste variant. Wilt u een grotere website voor uw hele bedrijf? Dan is er de L–variant en de XL-variant. Respectievelijk 5 en 10 euro per maand. U krijgt dan een flinke upgrade van bovengenoemde eigenschappen.

Wij bouwen een website voor iedereen die snel online aan de slag wil

Uiteraard kunnen we u helpen bij de bouw van uw site. We voorzien u van webhosting en dan kunt u de site inrichten, geheel naar uw wens. Maar daarna is het wel de bedoeling dat u de website onderhoudt. Dat is overigens een eitje want u hebt bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 verschillende templates die u direct kunt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een greep uit de basismogelijkheden doen. Bijvoorbeeld door een webhostingpakket voor uw site bij ons af te sluiten. We kunnen er handige software aan toevoegen zoals WordPress. Ook kan het geheugen worden uitgebreid en kan er een private server worden geïnstalleerd zodat er op grote kantoren snel data via het intranet kan worden verzonden. Deze laatste twee tools noemen wij de VPS tools. U kunt onze service voor uw website zo uitbreiden als u zelf wilt en dat maakt ons uniek. De meeste bedrijven geven u standaardpakketten en dan hebt u er tools bij die helemaal niet nodig zijn. Hier kunt u het zelf uitzoeken en samenstellen zodat uw site een uniek product wordt dat uiting geeft aan het karakter van uzelf en uw bedrijf.

Kijkt u eens op onze site naar alle mogelijkheden

Of u nu een website wilt bouwen voor recreatief gebruik in de hoop succesvol te worden of een grote website voor een conglomeraat, u bent hoe dan ook bij ons aan het juiste adres. TransIP is in 2003 als klein hostingbedrijf opgericht maar heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Niet voor niets zijn we uitgegroeid tot de grootste aanbieder binnen de Benelux. Er werken op dit moment 67 medewerkers bij TransIP en we hebben meer dan 150.000 mensen voorzien van een site. U wilt natuurlijk geen problemen met uw hosting hebben. Een virus kan uw site bijvoorbeeld uit de lucht gooien. Daarom staat onze klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Belt u ons direct op als er zich storingen voordoen.