Ben jij op zoek naar een goede bestemming voor jouw volgende vakantie? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van Xplore the North. Door mee te gaan met een van hun onvergetelijke Lapland reizen, ga je zonder twijfel een vakantie tegemoet om nooit te vergeten. Bij veel mensen staat Lapland niet bovenaan het lijstje met landen die ze willen bezoeken. Toch heeft dit land een heleboel bijzondere dingen te bieden die je zeker niet wilt missen. Er zijn hier bijvoorbeeld genoeg plekken waar je het prachtige noorderlicht kunt zien. Dit is een van de mooiste natuurverschijnselen die er zijn en je zult er dan ook zeker geen spijt van krijgen als je mee gaat met een van de Lapland reizen die Xplore the North aanbiedt.

  • Kleine groepen van 6 tot maximaal 12 personen
  • Avontuurlijke en comfortabele reizen
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Warme no-nonsense aanpak

Door bij Xplore the North jouw reis naar IJsland te boeken, kies je voor een reis die georganiseerd en geleid wordt door passionele mensen. Je beleeft een heel ander soort vakantie dan je waarschijnlijk gewend bent en je ervaart ook nog eens prachtige dingen. Je ziet niet alleen het noorderlicht, maar onderneemt ook andere activiteiten die je niet snel zult vergeten.

Het boeken van Lapland reizen

Wil jij voordat je overgaat op het boeken van een van de Lapland reizen, hier eerst meer over weten? Dan kan dat natuurlijk. Op de website van Xplore the North vind je al een hoop informatie, maar als je graag nog meer wilt weten dan kun je ook contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen jouw alle ins en outs vertellen van de Lapland reizen die georganiseerd worden. Zo krijg jij een duidelijker beeld van wat je kunt verwachten en of de Lapland reizen passen bij jouw wensen en voorkeuren. Door de kleine groepen is er altijd persoonlijke aandacht. Daarnaast is er veel oog voor detail. De reizen worden van tevoren goed geregeld, maar er is genoeg ruimte om het reisschema hier en daar aan te passen wanneer dat nodig is. Laat tijdens de reis dan ook zeker van je horen als jij graag iets extra’s wilt doen. De gids zal er dan alles aan doen om te kijken of dit mogelijk is. Binnen de groep wordt er dus gezorgd voor genoeg persoonlijke aandacht. Dit is voor veel mensen een van de belangrijkste redenen waarom zij hun reis naar Lapland bij Xplore the North boeken.

De Lapland reizen zijn een ervaring apart

Iedereen die mee is geweest op een van de Lapland reizen die Xplore the North organiseert, is het ermee eens dat het een prachtige ervaring is, die iedereen moet meemaken. Ook als jij normaal altijd kiest voor een zon, zee en strand vakantie. Het zien van een prachtig natuurverschijnsel zoals het noorderlicht moet zeker bij jou op je wensenlijstje staan. Er zijn uiteenlopende foto’s op internet te vinden van dit natuurwonder, maar er gaat niets boven het met je eigen ogen zien tijdens een van de Lapland reizen. Ga je niet voor het noorderlicht, dan moet je wel gaan om de andere kwalitatieve activiteiten die je hier onderneemt. Afhankelijk van de reis waar je voor kiest, zijn de activiteiten verschillend. Xplore the North heeft niet alleen Lapland reizen, maar ook kun je Noorwegen en IJsland met ze ontdekken. Per locatie kun je dus kiezen uit verschillende soorten reizen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor kerst in Lapland of voor een midweekje in dit prachtige land. Boek jouw reis vandaag nog!