Bent u op zoek naar een paraplu voor de kleinsten, oftewel een kinderparaplu? Dan kunt u bij ons uw slag slaan. Wij hebben de kinderparaplu van uw dromen, of van uw kind zijn dromen, dus neem eens een kijkje op onze website www.stoerekindjes-regenkleding.nl. Deze site is een onderdeel van de stoere kindjes franchise waar u allerlei leuke kleding en accessoires voor de allerkleinsten aan kunt schaffen. Of het nu als cadeau is bedoeld of gewoon zo maar, ons maakt het niet uit. Hier zult u ongetwijfeld aan uw trekken kunnen komen want een kinderparaplu is in een handomdraai bij ons besteld. De kinderparaplu is een kleiner formaat paraplu die een kind eenvoudig uit kan klappen en dragen. Het is dan ook een stuk lichter maar stoot water net zo goed af als een paraplu voor volwassen. Voor een kind is een kinderparaplu echt een plezier want hiermee kunnen ze vast oefenen voor later maar bovenal hoeven ze niet bij u onder de paraplu als het pijpenstelen regent. Zo leren ze om onafhankelijk te zijn en ze zullen het vast en zeker erg prettig vinden om die verantwoordelijkheid te mogen dragen. Ze zullen vriendjes en vriendinnetjes maar wat jaloers kunnen maken met hun kinderparaplu, dat staat als een paal boven water. Overigens is de kinderparaplu niet het enige regenartikel dat u voor uw kinderen of de kinderen van uw familieleden of vrienden aan kunt schaffen, we hebben een keur aan regenaccessoires voor de kleinsten waaronder de volgende artikelen:

  • regenjassen en regenbroeken om geheel droog op school aan te kunnen komen
  • regenlaarzen zodat ze lekker kunnen springen in waterplassen
  • allerlei stoere spullen
  • en ook vaak allerlei dingetjes die we in de aanbieding hebben gezet. Wellicht vindt u op die manier wel een kinderparaplu voor nog minder geld dan het normale bedrag dus tel uit uw winst

Zoekt u een leuke kinderparaplu? Hier zult u het kunnen vinden

Een kinderparaplu is een zeer geschikt cadeau als u een verjaardag van het kind van uw vrienden hebt of zo maar als aardigheidje. Ook voor de feestdagen is dit een leuk geschenk. U kunt er wel vanuit gaan dat uw kinderen altijd met hun kinderparaplu willen gaan wandelen ook al is het bloedheet in de zomer. Ze kunnen hun kinderparaplu voor allerlei dingen gebruiken bijvoorbeeld als wandelstok en zo gaat er een hele wereld voor hun open. Kinderen hebben een veel creatievere geest en spelen dan ook graag met hun kinderparaplu. Houdt u dit wel een beetje in de gaten want een ongeluk zit in een klein hoekje. Natuurlijk is de kinderparaplu voornamelijk bedoeld als het slecht weer is. Dit spreekt allicht voor zich maar vergeet niet om ze hun kinderparaplu mee te geven als ze een stuk moeten lopen in de regen. Op onze website hebt u de keuze uit maar liefst 23 verschillende designs dus er is voor ieder wat wils. U kunt uw zoekopdracht verkleinen door te selecteren op onder andere of de kinderparaplu bedoeld is voor een meisje of een jongetje, het maximum en minimum bedrag dat u hiervoor over hebt, op de diverse kleuren die we in ons assortiment hebben en ten slotte kunt u nog kiezen uit verschillende thema’s. Nadat u uw kinderparaplu hebt uitgekozen kunt u er voor kiezen om het door ons in te pakken. Is dit niet nodig? Dan kunt u naar de volgende stap in het bestelproces dat geheel digitaal verloopt. U wordt dan gevraagd om uw adresgegevens en overige contactgegevens en wanneer u het pakketje aan huis wilt ontvangen. Dan kunt u de bestelling afronden door het bedrag over te maken via een van de vele online betaalservices zoals PayPal, iDeal of met behulp van uw credit card. U zult uiteraard een bevestiging in uw inbox vinden en laten we u weten wanneer de bestelling naar u wordt verstuurd.

Bestel vandaag nog en ontvang het morgen al aan huis

Over het algemeen hebben we vrijwel alle paraplu’s standaard op voorraad net als de vele andere artikelen zoals opgesomd in de eerste alinea. Daardoor kunnen we vrijwel altijd garanderen dat u het de dag erna al in huis zult hebben tenzij er een zondag tussen zit. In de toekomst kunnen we u zelfs garanderen om daadwerkelijk 7 dagen per week te kunnen leveren omdat Post.nl heeft aangekondigd om zelfs op zondag pakketjes te gaan bezorgen. Dat is immers een dag in het weekend waardoor de kans groter is dat u daadwerkelijk thuis bent en u dus niet op een later tijdstip naar een ophaalpunt moet of bij uw buren hoeft aan te bellen om uw kinderparaplu af te halen. Bij ons zult u altijd de nieuwste en tevens stoerste collectie terug vinden aan diverse kinderartikelen waaronder deze kinderparaplu. U zult altijd een persoonlijke service terug kunnen verwachten en we spreken u dan ook erg graag aan de telefoon. Stuur u liever een e-mail met al uw prangende vragen? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem. We antwoorden altijd zo spoedig mogelijk op al uw vragen dus schroom niet langer maar klim in de pen. Hebt u een bestelling gemaakt waarbij het bedrag uitkomst boven de 75 euro? Dan zijn de verzendkosten geheel op onze conto. Zit u hieronder? Dan nog zult u niet zo veel neer hoeven te leggen qua verzendkosten, dat komt meestal neer op enkele euro’s dus u bent ook in dit geval geen dief van uw eigen portemonnee. Tot horens!