Spelletjes en spelen bestaan al zolang als er kinderen op deze aarde rondlopen. Terwijl ze het vroeger vaak moesten doen met wat er voorhanden was, zoals stukken touw, takken en hun eigen verbeelding, is de moderne speelgoedindustrie volledig toegerust op de behoeftes van een 21ste-eeuws kind. Een zeer populaire soort speelgoed is nerf speelgoed. Nerf is een handelsmerk dat een afkorting is van het volgende Engelse begrip: “non-expanding recreational foam”. Dit verwijst naar zacht kunststof, dat dankzij zin lichtgewicht en sponzige kwaliteiten ideaal geschikt is voor verschillende sport- en spelactiviteiten. Op scholen wordt bijvoorbeeld vangbal gespeeld met ballen van kunstschuim en in het zwembad worden verschillende spelartikelen van dit kunstschuim beschikbaar gesteld voor kinderen om mee te spelen. Denk aan die lange spaghettislierten of matjes die blijven drijven. Dit valt ook allemaal onder nerf speelgoed. Vanwege de veilige eigenschappen van dit materiaal is het ideaal geschikt voor kinderen om iets hardere en meer fysieke spelletjes mee te doen. Nerf speelgoed draagt zo bij aan een veilige speelomgeving, terwijl dit soort speelgoed het eeuwenoude spel van bijvoorbeeld oorlogje spelen faciliteert. Kinderen kunnen nerf speelgoed gebruiken om namaakgevechten te voeren op een overtuigende manier, zonder dat daar ongelukken bij hoeven te gebeuren. Bij speelgoedpistolen en –geweren die gebruik maken van nerfmateriaal is het omhulsel van het wapentje zelf van plastic, terwijl de munitie bestaat uit zacht schuimrubber. Zo kunnen uw kinderen op een verantwoorde manier spelen. Met een nerf speelgoed pistool is het mogelijk:

  • meters ver te schieten
  • zowel binnen als buiten te spelen
  • met kinderen van verschillende leeftijden een leuke tijd te hebben
  • eenvoudig nieuwe munitie te kopen en te laden
  • urenlang plezier te hebben

Sinds het merk nerf werd geïntroduceerd, is het bijzonder populair geweest onder oudere schoolkinderen, van een jaar of 8 tot een jaar of 12. Het zijn meestal de jongetjes die neigen naar dit soort spelletjes van soldaatje, oorlogje en superheld met real-life actie-effecten. Nerf speelgoed voldoet precies aan de behoefte van deze kinderen om zich fysiek en energiek uit te leven.

Nerf speelgoed voor uw kinderen

Nerf speelgoed is dus nog steeds een populaire optie voor veilig speelmateriaal. Zijn uw kinderen geïnteresseerd in spannende spelletjes met speelgoedpistolen en –geweren? Neem dan eens een kijkje in de webwinkel van Light Strike. Wij hebben veel verschillende soorten ongevaarlijke speelgoedwapens, waar uw kinderen zich naar hartenlust mee kunnen uitleven. Onder ons aanbod bevindt zich ook nerf speelgoed, inclusief de nodige aanvulling van munitie, natuurlijk. Het meest verkochte nerf speelgoed pistool dat we in huis hebben is de Nerf N-Strike Elite Stryfe, een mooie naam voor een hip en stoer stuk speelgoed, dat zachte schuimrubberen pijltjes over een grote afstand kan afschieten. Voor activiteiten buitenshuis is het gebruik van nerf speelgoed een erg leuk idee. De kinderen hebben dan de vrijheid om rond te rennen en hun nerf speelgoed op elkaar leeg te schieten zonder bang te zijn dat ze mama’s mooie vaas omgooien of een barst maken in de nieuwe HD-televisie. Voor gelegenheden waarbij veel kinderen bij elkaar komen om spelletjes te doen of avonturen te beleven, zoals op school- of scoutingkamp, is nerf speelgoed uitermate geschikt. Omdat wij ook lasergame-artikelen aanbieden, krijgen wij nogal eens te maken met klanten die ons vragen welk soort speelgoed beter, leuker of handiger is om aan te schaffen. Dit hangt natuurlijk volledig af van uw eigen interesse en budget. Wilt u voor korte termijn een niet al te grote investering doen (omdat u bijvoorbeeld weet dat uw kind snel wisselende interesses heeft), dan kunt u prima uit de voeten met nerf speelgoed. Lasergame-artikelen zijn over het algemeen duurder, maar gaan dan ook weer langer mee en zijn op de lange termijn goedkoper. Weet u niet zeker of uw kind deze fysieke soort schietspelletjes zal waarderen, dan kunt u het beste beginnen met nerf speelgoed, om zijn interesse af te tasten. Bevalt dit goed, dan is de volgende stap wellicht de aanschaf van lasergeweren en bijbehorende hulpstukken.

Eenvoudig besteld

Wilt u uw kinderen (en misschien ook uzelf een beetje) blij maken met een stoer stuk nerf speelgoed, bestel dan het gewenste artikel in onze webwinkel. Wij bezorgen snel in zowel Nederland als België. Plaatst u uw bestelling vandaag bij ons, dan zullen wij deze de eerstvolgende werkdag met de koeriersdienst meegeven. Dit kan natuurlijk wel pas gebeuren, wanneer de betaling succesvol is afgerond. Hierover krijgt u tijdig bericht, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Hebt u vragen, opmerkingen of klachten, dan kunt u ons bellen of het contactformulier invullen via onze website. Wij staan u dan graag te woord. Ook wanneer u twijfelt tussen onze lasergame-artikelen en nerf speelgoed, kunnen wij u kundig adviseren, zodat u de juiste keuze maakt waar uw kinderen en uzelf veel plezier aan zullen beleven. Blijkt nu toch dat het artikel dat u bij ons hebt aangeschaft niet is wat u gehoopt had, dan kunt u het aan ons retour sturen. Wij zorgen er dan voor dat u het aankoopbedrag terug gestort krijgt op uw rekening. Soms is het mogelijk dat onze producten tijdelijk niet op voorraad zijn, wat zorgt voor een langere levertijd. Wij stellen u hiervan uiteraard tijdig op de hoogte en we zullen er alles aan doen om u toch binnen afzienbare tijd het gewenste artikel te doen toekomen. Zo bedienen wij tevreden klanten die lang plezier hebben van onze nerf- en laser speelgoedartikelen.

Meer van Light-strike.nl

Deel dit bericht