Winkeliers mogen sinds een tijdje geen plastic tasjes meer weggeven aan hun klanten, papieren draagtassen zijn de oplossing voor wie toch de aankopen in een tasje mee wil geven. De regelgeving rondom de zakjes is aangepast met oog op het milieu en de natuur. Aardolie is immers de grondstof waaruit kunststof gemaakt wordt en dit is niet bepaald een duurzame grondstof. Nu zul je misschien denken, er is toch bioplastic, waarom is dat geen alternatief? Dat is het wat afbreekbaarheid en grondstof wel, maar papieren draagtassen zijn een beter alternatief. Bioplastic breekt immers niet meteen af, waardoor dieren er in verstrikt kunnen raken op het moment dat de zakjes zo weggegooid worden. Met plastic exemplaren is dit natuurlijk nog erger, de afbraak hiervan duurt nog veel langer en als ze afbreken, vallen ze uit elkaar in heel kleine stukjes, waardoor ze vaak in de voedselketen terecht komen doordat zeedieren ze opeten. Waarom is papier nu een goede oplossing? Een eerste reden is dat het materiaal steeds weer hergebruikt kan worden. Bovendien zijn mensen ook echt bereid papierafval gescheiden aan te bieden, waardoor het ook echt voor een groot percentage gerecycled wordt. Een tweede reden is dat de grondstof, houtvezels, niet eindig is, bomen kunnen immers steeds weer gekweekt worden. Dat maakt dat papieren draagtassen een goed alternatief zijn. Bekijk snel de website https://www.ecorelatiegeschenken.be/.

Verschillende opties papieren draagtassen

Sommige mensen denken bij papieren draagtassen meteen aan de varianten die van bruin, gerecycled materiaal gemaakt zijn. Deze zijn ook zeker verkrijgbaar en heel handig in gebruik. Je kunt ze namelijk krijgen in heel veel verschillende maten, waardoor er altijd wel een variant te vinden is die past bij de grootte van de dingen die jij verkoopt. Een voordeel van deze bruine tassen, is dat je er zelf heel goed met een stempel of een sticker je eigen draai aan kunt geven. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om ze te laten bedrukken, voor een nog professioneler en mooier resultaat. Maar papieren draagtassen zijn niet alleen in deze kleurvariant verkrijgbaar, je kunt ze ook in allerlei andere kleuren kopen. Daarbij heb je vaak ook de optie om te kiezen voor exemplaren met een plat hengsel, een gedraaid hengsel of hengsels van stof. De laatste twee zien er iets luxer uit dan de platte variant, maar alle zijn natuurlijk een uitstekende optie voor jouw zaak. Je hebt dus echt wel wat te kiezen als je overstapt op papieren draagtassen en je zult zeker iets kunnen vinden dat goed bij jouw winkel past!

Ecorelatiegeschenken.be biedt veel keus

Zoek jij een leverancier van uitstekende papieren draagtassen die niet al te duur geprijsd zijn? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de website van Ecorelatiegeschenken.be! Zij bieden jou veel verschillende voordelen:

  • alle tasjes zijn gemaakt van gerecycled materiaal
  • ze zijn van een extra stevige kwaliteit
  • je kunt bij hen kiezen uit veel verschillende kleuren
  • zij bieden tassen met diverse soorten hengsels aan
  • je kunt bij hen je naam of logo er in het zwart of in fullcolor op laten drukken

Dat laatste is natuurlijk een uitstekende keus, een opdruk op je papieren draagtassen van je bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Als mensen dan door de winkelstraat lopen met hun aankoop, kan al het winkelend publiek zien dat ze wat bij jou gekocht hebben. Zo maak je dus meteen wat reclame voor jouw zaak! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die zij te bieden hebben? Kijk dan eens rond op hun site, dan krijg je een goede indruk. Voor papieren draagtassen moet je dus zeker naar de website van Ecorelatiegeschenken gaan!