In het hart van Zuid-Amerika ligt een bijzonder land: Bolivia. Dit land wordt in het Nederlands ook wel op een andere manier geschreven: Bolivië. Reizen naar dit land staat garant voor een prachtig avontuur. Omdat het aan de andere kant van de aardbol ligt wilt u dergelijke Bolivië reizen goed voorbereiden. En daar kunt u ongetwijfeld wel een reisbureau bij gebruiken. Het treft Dat u dan op atacama.be bent beland want we zijn gespecialiseerd in Bolivië reizen en tevens in reizen naar andere landen op dit continent. Wilt u het graag combineren met een reis door een buurland zoals Chili of Peru? Dan gaan we dat voor u regelen. Deze Bolivië reizen voeren u door de ongerepte natuur in een berglandschap dat wordt afgewisseld door bosrijke bieden maar ook door woestijngebieden met zoutvlaktes. Wist u dat u landt in de hoofdstad La Paz op een hoogte van meer dan 4.000 meter? U begrijpt dus wel dat u tijdens deze Bolivië reizen goed uitgerust, in een goede conditie en met bergschoenen op reis moet gaan. Als u bent geland krijgt u eerst de tijd om even te acclimatiseren. Wij Nederlanders zijn het niet gewend om op zulke grote hoogtes te leven. Bent u benieuwd welke Bolivië reizen we precies aanbieden en welke reizen tevens door andere interessante gebieden voeren? Kijk dan snel op onze website.

Gaat u eens naar Bolivië reizen voor een geweldig avontuur

Het land kent net als Nederland twee hoofdsteden: Sucre en La Paz. Men spreekt er Spaans net als in vrijwel elk land op dit continent met als grote uitzondering Brazilië. Het is een tamelijk geïsoleerd land waar men het niet al te breed heeft. U ziet duidelijk dat het direct afstammelingen van de Inca’s zijn, ook al zijn de inwoners tegenwoordig vaak vermengd met de immigranten die er in de afgelopen eeuwen hebben gewoond. Als u kiest voor de Bolivië reizen waarmee u enkel in dit land blijft, dan geven we u drie opties:

  • Het hart van de Andes. Deze tocht voert u langs dit machtige hooggebergte en langs het beroemde meer: Lago Titicaca,
  • De Ruta Aymara voert u langs het Amazonewoud,
  • En de Altiplano crossing is voor de stevige wandelaars een geweldige uitdaging.

U kunt van alle Bolivië reizen een uitvoerige beschrijving vinden. U vindt onder andere de locaties waar u naartoe reist, de minimumprijs en wanneer u het beste kunt boeken. We raden het u aan om tussen april en oktober te reizen. Weliswaar is het dan herfst en winter in Bolivia, er heerst een totaal ander klimaat in dit binnenland dat zich op het zuidelijk halfrond bevindt. Tijdens de Bolivië reizen wordt u natuurlijk van alle gemakken voorzien. We regelen de gidsen, het vervoer, de accommodaties op de diverse plekken en ook het diner zal inbegrepen zijn. Meestal betaalt u wel voor het ontbijt en de lunch maar dat zullen de enige onkosten zijn naast het kopen van souvenirs en dergelijke. Houdt u er trouwens ook rekening mee dat u na het boeken van deze Bolivië reizen op zoek moet gaan naar goedkope vliegtickets?

Ook in andere Zuid-Amerikaanse landen bieden we geweldige reizen aan

Wij maken deel uit van Pioneers reizen in Melle, België. Neem eens telefonisch of per mail contact met ons op als u graag iets meer wilt weten van deze reizen. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor. In principe kan de reis geheel digitaal geboekt worden want het is wellicht voor vooral Nederlanders niet heel erg handig om helemaal naar België te komen. We wensen u alvast een goede reis!