Uw huwelijk moet de mooiste dag van uw leven zijn, want uw huwelijk is het moment waarop u met de liefde van uw leven besluit om elkaar het ja woord te geven zodat u in de echt met elkaar verbonden bent. Deze romantische viering moet worden vastgelegd door de beste huwelijksfotograaf en daarvoor bent u bij ons dan ook op het juiste adres. Wat kunnen wij u allemaal bieden? Het eerste wat wij u kunnen bieden is een gesprek waarin wij in kaart zullen brengen wat uw wensen zijn. Ieder huwelijk is anders. Uw persoonlijke wensen moeten voor ons dan ook heel duidelijk zijn. Wat vindt u belangrijk om vast te leggen en waar wilt u de nadruk op leggen? Natuurlijke hebben we ook altijd te maken met de mate waarin het tussen u en de huwelijksfotograaf klikt. De huwelijksfotograaf is een creatieve persoon en iedere fotograaf heeft zijn eigen stem en een bepaalde stijl. Deze stijl kan tot op zekere hoogte worden aangepast aan de wensen van de klanten. In een eerste gesprek is het dan ook vooral belangrijk om samen te ontdekken of de koppen de gelijke kant op staan. Natuurlijk spitst de huwelijksfotograaf zijn service toe op uw wensen, maar u heeft te maken met zijn blik en hij zal uiteindelijk dan ook de keuze maken welke mensen en welke situaties hij vastlegt. De huwelijksfotograaf zal gedurende het huwelijk rondlopen op uw feest. Hij zal alle mooie momenten zo goed mogelijk voor u vastleggen. Natuurlijk zullen de foto’s van de huwelijksfotograaf nadien altijd bewerkt worden en u krijgt de foto’s altijd pas na bewerking geleverd. De foto’s kunnen naar gelieven worden gedrukt. De huwelijksfotograaf zal heel veel foto’s maken en uit deze foto’s zal hij een selectie maken. Dat zijn uiteindelijk de foto’s die u thuis krijgt. De fotograaf zal:

  • alle mooie momenten vastleggen van de mooie dag
  • een aantal groepsfoto’s organiseren zodat alle genodigden worden vastgelegd
  • altijd gehoor geven aan uw wensen en verlangens van de foto’s
  • zorgen voor een mooie selectie aan foto’s die hij direct zal bewerken
  • een discrete aanwezigheid vormen op uw bijzondere dag

De huwelijksfotograaf is onzichtbaar tijdens uw bruiloft

Om de beste foto’s te krijgen is het belangrijk dat een huwelijksfotograaf op de achtergrond blijft. Over het algemeen voelen mensen zich meer op hun gemak wanneer ze niet in de gaten hebben dat ze gefotografeerd worden. Het is dan ook belangrijk om er voor te zorgen dat de huwelijksfotograaf niet op de voorgrond treedt. De enige momenten waarop de fotograaf op de voorgrond dient te treden is wanneer hij een groepsfoto moet organiseren. Dit vergt altijd enige organisatie want iedereen moet bij elkaar worden gebracht in een goede compositie en op de goede locatie. Meestal worden er foto’s gemaakt van alle genodigden na de ceremonie. Dit zijn zaken die altijd worden besproken met het echtpaar. Als er een bepaalde voorkeur bestaat voor het moment waarop deze foto’s genomen mogen worden dan mogen die altijd worden uitgesproken. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een huwelijksfotograaf in te huren voor het huwelijksfeest. Dat is iets wat u natuurlijk altijd kunt laten doen door dezelfde huwelijksfotograaf. Onze fotograaf wordt meestal voor het hele feest ingehuurd. Maar u kunt de huwelijksfotograaf ook inhuren van een dagdeel. Het is maar net wat u belangrijk en handig vindt. De fotograaf die u inhuurt voor uw huwelijk moet iemand zijn waar u zich volledig bij op uw gemak voelt. Veel vrouwen vinden het leuk om foto’s te hebben van de momenten vlak voor het huwelijk. De dames doen elkaars haar en maken elkaar op. Dat is een heel intiem moment en als de fotograaf daarbij aanwezig is dan moeten de dames zich hier wel bij op hun gemak voelen. Daarom kunnen wij zowel mannelijke als vrouwelijke fotografen sturen voor dergelijke intieme momenten die er voor zorgen dat iedereen zich prettig voelt er dat er natuurlijke en mooie foto’s kunnen worden gemaakt. Dat is belangrijk om een mooie sfeer neer te zetten.

In de praktijk

Of u nu graag een klassieke, moderne of originele shoot prefereert; wij bieden altijd een aantal zaken vast aan. Het product dat wij aanbieden bestaat uit een aantal onderdelen. Drie weken na uw huwelijk zullen wij een afspraak met u maken. We komen dan gezellig bij elkaar om na te genieten van het huwelijk, allerlei dingen te bespreken en natuurlijk een presentatie van de mooiste foto’s te bekijken. Tijdens deze gelegenheid die erg feestelijk is zult u een aantal zaken ontvangen, te weten de originele bestanden, de bewerkte foto’s in digitaal formaat en een selectie van de foto’s in een boekje. Wij werken tijdens de ceremonie altijd met twee mensen omdat teamwork heel erg belangrijk is en er aan bijdraagt dat het allemaal beter verloopt. Ieder uniek moment moet worden vastgelegd zodat u en uw familie en nazaten nog jaren kunnen nagenieten van dit prachtige moment. Neem contact met ons op als u graag meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden. Ook voor thematische bruiloften kunnen wij mooie foto’s verzorgen. Wij zullen altijd aan uw wensen gehoor geven. Als u voorbeelden wilt zien van de bruiloften die wij al fotografeerden, dan kunt u op onze website kijken. Hier vindt u mooie foto’s. Misschien kunt u inspiratie op doen of komt u op ideeën door naar de foto’s te kijken. Wij zijn dagelijks bereikbaar om een vrijblijvend afspraak te maken. Meen contact op voor meer informatie.