Telefoonnummer klantendienst heeft een enorm aanbod aan telefoonnummers verzameld over de afgelopen jaren. Voor bijna elke sector is hebben ze een categorie gemaakt met diverse bedrijven die er onder vallen. Zo hebben ze door de jaren heen bijna alle bedrijven in België in kaart gebracht. Ik zou jullie graag een overzicht geven van de verschillende soorten bedrijven waar telefoonnummer klantendienst de nummers van in kaart heeft gebracht en willen uitleggen hoe deze zijn weergegeven op de website. Zo wil ik laten zien hoe groot hun database is en dus waarom jullie deze website ook zouden moeten gebruiken.

Overzicht van diensten aangeboden door telefoonnummer klantendienst

De eerste categorie met bedrijven die telefoonnummer klantendienst op hun website heeft staan is dienstverlening, overheidsdiensten en administratie. Hier vallen bedrijven onder die in de post werken, zelfstandige ondernemers, burgerdiensten en adviesbureaus. Daarna hebben ze een categorie met auto’s. Hier hebben ze autorijscholen, motor bedrijven, maar ook bedrijven die onderhoud verzorgen voor auto’s en motoren staan hier weergegeven. Daaronder staat een categorie met alle bedrijven die met handel te maken hebben. Hier staan bijvoorbeeld makelaardijen, sport winkels, bouwmarkten, kapsalons en bakkerijen. Maar ook staan hier bedrijven die te maken hebben met muziek, kleding, eten en boeken. Dan volgt de categorie energie, die is onderverdeeld in de verschillende manieren om energie op te wekken. Zo is er water, olie, wind, zon en hout energie. Hieronder heeft telefoonnummer klantendienst een categorie met grootverbruik. Dit zijn voornamelijk dingen die in de horeca verkocht worden, zoals tabak, alcohol en frisdrank. Dan is er nog een witgoed en computer categorie. Hier staan alle bedrijven die werken met software en hardware weergegeven. Zo is er een kopje met videoconsoles, GPS, computers, accessoires en software. Wat media betreft heeft telefoonnummer klantendienst een kopje met bedrijven die met kranten, TV, radio en tijdschriften te maken hebben. Daarna is er een categorie met websites. Hier staan vooral webwinkels, maar ook reisbureaus, loterijen en stylingbureaus. Dan volgt er een categorie die gezondheid heet. Hier staan ziekenhuizen, sport centra, apotheken en huisartsen. Ook financiële services krijgt een eigen categorie. Hier staan niet alleen banken, maar ook investeringsbedrijven en verzekeringen. De categorie fiets heeft op de website van telefoonnummer klantendienst een eigen categorie, echter staat er alleen een kopje die eveneens fiets genaamd is. De categorie transport is weer een grotere. Naast openbaar vervoer, taxi’s en koeriers, staan er ook bedrijven die werken met water en lucht transport. Toerisme en vrije tijd is de laatste uitgebreide en grote categorie. Het loopt hier van reisbureaus en autoverhuur naar amusement en attractieparken. De categorie industrie heeft de telefoonnummers van bedrijven die in de landbouw, de bouw, de scheepvaart of nucleair werken. Ook is er een categorie met overige bedrijven, hier staan alle bedrijven die niet direct onder een van de andere kopjes vallen. De laatste categorie op de website van telefoonnummer klantendienst is internet, telefonie en TV. Hier staan de telefoonnummers van telefoon en internet aanbieders, maar ook fabrikanten van mobiele telefoons en beveiligingsbedrijven. Alle categorieën nog even op een rijtje:

 • Dienstverlening, Overheidsdiensten, Administratie
 • Auto
 • Handel
 • Onderwijs
 • Energie
 • Grootverbruik
 • Computer, Hifi, Fotografie, Video, Witgoed
 • Media
 • Overigen
 • Website
 • Gezondheid
 • Financiële Services
 • Fiets
 • Transport
 • Toerisme en Vrije tijd
 • Industrie
 • Internet en Telefonie, TV

Aanrader om telefoonnummer klantendienst te gebruiken

Zoals ik hierboven heb laten zien is de database met telefoonnummer die telefoonnummer klantendienst bezig enorm. Voor elke sector hebben ze de telefoonnummers van bedrijven in kaart gebracht. Dit zou natuurlijk al reden genoeg moeten zijn om ervoor te kiezen om deze website te gebruiken wanneer je op zoek bent naar een telefoonnummer. Maar in de jaren dat ik telefoonnummer klantendienst heb gebruikt heb ik meerdere voordelen ontdekt die ik graag met jullie zal delen. Telefoonnummer klantendienst heeft een erg soepel werkende website. Je kunt met een zoekfunctie zoeken naar het bedrijf waar je naar op zoek bent. Maar je kunt ook per soort bedrijf zoeken als je op zoek bent naar meerdere bedrijven in de desbetreffende sector. Zo heb ik bijvoorbeeld voor een marktonderzoek alle telefoonnummer van bedrijven in de babywinkel branche opgezocht. Dit heeft mij ontzettend veel tijd bespaard. Ik kan namelijk niet meteen de telefoonnummers van de bedrijven vinden maar ook kon ik meteen tientallen bedrijven vinden die in deze sector werkzaam zijn. Ook heeft telefoonnummer klantendienst een functie waar bedrijven zelf een profiel kunnen maken. Naast het feit dat ik deze website vaak gebruik om bedrijven op te zoeken heb ik zelf ook een profiel aangemaakt voor mijn bedrijf. Het is erg fijn om je zo te kunnen profileren als jij zelf wil. Je kunt een verhaaltje over jezelf schrijven, je kan je openingstijden weergeven, je kan een foto toevoegen, en je kan zelfs een achtergrond instellen. Dit is niet alleen fijn voor het persoonlijk maken van je profiel, maar op deze manier kan je het ook nog eens goed gebruiken als reclame. Ik hoop dat ik jullie heb overtuigd van het nut en gemak van telefoonnummer klantendienst. Met de informatie die ik hier heb gegeven heb je al een goed beeld van wat deze dienst kan bieden en hoe het werkt. Als je nog niet overtuigd bent raad ik je aan om zelf even naar de website te gaan. Je kunt gewoon ‘telefoonnummer klantendienst’ intypen op Google, maar je kan er ook zelf heen gaan: http://be-klantendienst.be/.