Omdat ik een erg drukke baan bij het ministerie heb bij het ministerie heb ik niet altijd tijd om iemand te daten. Daarbij moet ook gezegd worden dat ik erg veel waarde hecht aan mijn vrijheid en dat ik mij niet al te snel aan iemand zou willen binden. Dit heeft niet zo zeer te maken met bindingsangst maar meer met het feit dat ik veel vrijheid gewend ben en dat ik in deze vrijheid nou eenmaal het beste functioneer. Omdat ik de intieme momenten wel eens mis heb ik eens gekeken naar de mogelijkheden om eens wat meer te beleven tussen de lakens dan wat je hand je allemaal te bieden heeft. Vandaar dat ik eens ben gaan vragen bij een goede vriend van mij die op dit gebied een heuse expert genoemd kan worden. Hij is ook alleenstaand en ik heb van hem al meerdere keren gehoord dat hij een groot liefhebber is van sekstoys. Vroeger moest ik niets van sekstoys hebben maar tegenwoordig ben ik er wel achter gekomen dat er een heel verkeerde beeldvorming is ontstaan over sekstoys. Het is helemaal niet zo dat sekstoys enkel en alleen door wanhopige vrouwen worden gebruikt. Tegenwoordig gebruikt menigeen sekstoys en dat is niet iets om je voor te schamen. Korte rondvraag bij ons op het ministerie leverde op dat bijna tachtig procent van iedereen die daar werkt wel een kleine collectie sekstoys in het nachtkastje heeft liggen. Vandaar dat ik niet achter wilde blijven, het is tenslotte wel een teken aan de wand dat zoveel mensen gebruikmaken van sekstoys, dan moet het toch wel een groot genot zijn. Dat genot wilde ik graag ervaren en daarom ben ik eens even op het internet gaan kijken naar wat de mogelijkheden waren. Ik heb heel eenvoudig gezocht met het zoekwoord ‘sekstoys’ en toen kwam ik uit op de site Kittig.nl. Hier vond ik precies waar ik naar op zoek was en niet alleen dat maar ook nog heel veel meer. In de volgende twee alinea’s zal ik u daar wat meer over vertellen.

Voor weinig geld de beste sekstoys

Een van de dingen waar ik in deze maatschappij een broertje dood aan heb is het feit dat sommige aanbieders een slaatje proberen te slaan uit de onwetendheid van de consument. We zien dan dat er veel meer geld gevraagd wordt voor een product dan nodig is en dat stoort mij echt heel erg. Gelukkig zag ik bij Kittig.nl dat men daar hier niet aan mee doet. Dat is natuurlijk erg fijn om te merken want op deze manier weet je dat je als klant serieus genomen wordt. Bij mijn eerste bezoek aan de site was ik heel erg onder de indruk van het werkelijk fenomenale aanbod van dit bedrijf. Het is werkelijk ongekend wat je hier allemaal kunt kopen. Ik wist helemaal niet dat er tegenwoordig zo veel aangeboden wordt op het gebied van sekstoys. Ik dacht dat het met één of twee dildo’s en wellicht nog een enkele opblaaspop wel gedaan zou zijn maar al snel ontdekte ik hoe verschrikkelijk naïef deze gedachte van mij was geweest. Het aanbod was namelijk veel groter dan ik mij ooit had kunnen voorstellen. De afgelopen decennia zijn er sekstoys in alle soorten en maten maar tevens ook varianten ontwikkeld. Dat is iets waar ik als consument enkel en alleen maar van kan profiteren en dat doe ik daarom dan ook graag. Ik ging naar de pagina waar de sekstoys voor mannen werden gepresenteerd en met groot genoegen bladerde ik door het ruime assortiment aan ‘sekstoys for him’. Al snel had ik een selectie gemaakt van sekstoys die mij allemaal wel aanspraken. Ik moet daarbij vermelden dat mijn voorkeur met name uitging naar de sekstoys die ik nog niet kende. Ik kende de traditionele flashjacks en dergelijke wel maar ik ging nu voor het subtiele werk. In de laatste alinea zal ik, zonder daarbij in details te treden, wat over mijn ervaring met deze producten schrijven.

Ik ben een zeer tevreden klant

Inmiddels ben ik al een aantal weken in het bezit van mijn nieuwe sekstoys en ik kan u vertellen dat deze mij heel erg goed bevallen. Zoals ik in het voorgaande al aangaf heb ik een aantal sekstoys besteld en deze werden de dag nadat ik ze besteld had, al bij mij thuisbezorgd. Dat had ik niet verwacht en dit verheugde mij dan ook ten zeerste. Ik heb onmiddellijk mijn werk neergelegd en ben naar boven gegaan om mijn investering te gaan testen. Ik volgde precies de handleiding en wat ik toen ervoer laat zich maar moeilijk in woorden vangen. Ik kon er simpelweg geen genoeg van krijgen en keek al halsreikend uit naar de volgende avond. Het is dan ook niet overdreven om te stellen dat ik er tegenwoordig een nieuwe hobby bij heb. Ook ik kan nu op het ministerie meepraten over de sekstoys die je in het nachtkastje hebt liggen en dat is een goed gevoel. Wat Kittig.nl betreft kan ik zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over de goede service en dat ik deze winkel iedereen aan zou willen raden. Kortom:

  • kijk vandaag nog op de site
  • snuffel op uw gemak even door het ruime aanbod
  • plaats vandaag nog een bestelling en heb uw producten morgen al in huis

Aarzel daarom niet te lang meer en kijk vandaag nog even op kittig.nl.