Bent u op zoek naar radiatoren tegen de beste prijzen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Budgetradiatoren worden binnen twee werkdagen geleverd en zijn altijd van de beste kwaliteit. Wij hebben een ruim assortiment aan radiatoren en toebehoren waar u uit kunt kiezen en we hebben ook regelmatig goede aanbiedingen. Alleen de beste prijzen vindt u hier. Goede radiatoren zorgen ervoor dat u uw woning of pand op een goede manier kunt verwarmen en dat is heel erg belangrijk op het moment dat u verhuist of een woning betrekt. Veel mensen denken dat het heel vanzelfsprekend is dat een woning op temperatuur is, maar dat is helemaal niet iets wat altijd vanzelfsprekend is geweest en dat merken mensen pas als ze een keer problemen hebben met de radiatoren omdat ze het bijvoorbeeld niet doen. Tegenwoordig maken de meeste woningen en panden gebruik van centrale verwarming. Dat houdt in dat er vanaf een systeem wordt gewerkt om een ruimte gelijkmatig te verwarmen. De meeste woningen zijn al voorzien van het centrale verwarmingssysteem en een huis is ook beduidend meer waard als er centrale verwarming inzit. Een dergelijk systeem zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in een huis goed kan worden bepaald. Bij Budgetradiatoren heeft u de mogelijkheid om verwarmingselementen te bestellen van verschillende merken en al vanaf zeer lage prijzen. U kunt bij ons zelfs een radiator kopen van 21 euro. Ook kunt bij ons andere zaken kopen die wij onder de noemer ‘toebehoren’ hebben geplaatst op onze website. Bij Budgetradiatoren bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar hoogwaardige producten. Onze service staat tevens hoog in het vaandel en daarom mag u ons altijd bellen om vragen te stellen over uw verwarming en de producten die passen bij uw situatie. Wij bedienen u op ieder moment graag van advies. Wij hebben in ons assortiment:

  • horizontale verwarmingselementen
  • verticale verwarmingselementen
  • CV ketels
  • toebehoren
  • design radiatoren

Radiatoren capaciteit

Een huis goed verwarmen is prettig, want dat voelt heel comfortabel aan. Welke radiatoren u moet kiezen is heel erg afhankelijk van wat voor ruimte en hoeveel vierkante meter u met de radiator wilt verwarmen. U kunt zich voorstellen dat u voor grote kantoorruimte beter gebruik kunt maken van uitgestrekte radiatoren die veel warmte verspreiden. U moet in een dergelijk geval niet kiezen voor een compact model. Een compact model kiest u eigenlijk alleen maar wanneer u wilt dat de radiator zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Sommige mensen die klein wonen vinden het prettig om gebruik te maken van radiatoren die niet opvallen, maar tegenwoordig worden er hele mooie gestroomlijnde radiatoren gemaakt die zeker niet hoeven misstaan in uw woning. Om te weten hoeveel capaciteit u nodig heeft, is het handig om online de berekening te doen. U kun dan aangeven wat de oppervlakte van de ruimte is die u wilt verwarmen. Tevens kunt u in deze berekening aangeven welke functie de kamer heeft die u wilt verwarmen. Een badkamer heeft een heel andere functie dan bijvoorbeeld een hal die bij de deur uitkomt. Tevens houden we er in deze berekening rekening mee hoe uw woning of de ruimte die u wilt verwarmen geïsoleerd is. Als u een woning heeft die slecht is geïsoleerd dan zal de capaciteit van de radiator groter moeten zijn dan wanneer een huis heel erg goed is geïsoleerd. Nieuwe huizen die tegenwoordig gebouwd worden, zijn altijd zeer goed geïsoleerd en dat zorgt er voor dat deze huizen minder capaciteit nodig hebben en over het algemeen zorgt het er ook voor dat deze huizen een meer consequente temperatuur hebben.

Binnen twee dagen thuis geleverd

Nadat u uw keuze heeft gemaakt voor een van onze scherp geprijsde radiatoren of andere producten, kunt u overgaan tot het bestellen. Als wij het product dat u besteld heeft op voorraad hebben, dan kunt u er van op aan dat wij dit product binnen twee dagen al op de locatie af kunnen leveren. Onze service is zoals gezegd erg belangrijk en onder een goede service valt ook altijd de levering van producten; die moet wat ons betreft snel zijn. Ons hart gaat uit naar het verkopen van kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Als u meer wilt weten over wat wij allemaal voor hoogwaardige producten in ons assortiment hebben opgenomen dan kunt u helemaal op uw gemak en vanuit uw luie stoel ons assortiment bekijken. Onze website winkel is helemaal toegespitst op uw gebruiksgemak. Kijk dus naar onze producten en kijk ook altijd even naar onze aanbiedingen want misschien zit er wel iets voor u bij! Niet alleen verkopen we bij Budgetradiatoren producten die uw huis verwarmen, wij verkopen ook aansluit- en bevestigingsmateriaal. Ons aanbod is zeer compleet en u kunt alle producten online kopen. Dat vinden veel mensen prettig omdat ze niet meer met de auto naar een drukke winkel hoeven om een aankoop te doen. Nee, uw bestelling wordt gewoon eenvoudig aan huis geleverd. Wij werken alleen maar met producten van de betere merken. Wij kunnen u deze producten aanbieden tegen zeer mooie prijzen omdat wij voor online actief zijn en geen kosten hebben voor het onderhouden van bijvoorbeeld een showroom of winkel. Dat scheelt u geld! Bestel uw elementen en toebehoren voor het verwarmen van uw pand of woning dus hier en zorg dat u de beste producten in huis haalt. Uw kunt online afrekenen in een veilige betaalomgeving.